maanantai 29. kesäkuuta 2020

karanteenipäiväkirja: päivä 8

Aina sataa!

Vihdoinkin tuli normaali suomalainen kesä sää. Pilvistä, hiukan kylmää ja iltapäivästä iltaan sadetta. Nyt on siis hyvä syy olla sisällä. Lukea naisten lehtiä ja tuijottaa Netflixin murhasarjoja.

Työt aloitettiin tänään kunnon munkkirinkilällä ja kahvilla. Tätä ennen oli tietysti syöty aamupala, minä olin käynyt hakemassa ostokset kaupasta ja Mieheni oli laittanut karanteenimökin saunan lauteiden kaiteen kuntoon. Nyt on tukeva; kestää nojata. Olipa hyvät munkit.















Kaupasta olin tilannut lohta ja se savustettiin ruuaksi. Nyt tein kalan lisukkeeksi Hölskyperunoita. Tällaista ruoka en tiennyt olevankaan, ennen kuin joku kyseli facebookin "Rasta Pärkyää" ryhmässä, onko kukaan syönyt tällaisia perunoita. Savolaisen keksimäksi joku epäili näiden perunoiden olevan. Google löysi ohjeen ja sitten vain kokeilemaan. Eikä jäänyt viimeiseksi kerraksi, sen verran hyviä olivat.

Saat muuten itse Googlata mitä hölskyperunoihin laitettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...