perjantai 26. kesäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: päivä 5

Se on perjantai ja viikonloppu täällä karanteenissakin. Viikonlopun menoa ja meteliä oli jo eilen illalla, kun naapurimökin isäntä soitti stereoitaan tavallista kovemmalla volyymilla. Musiikkimakumme ei oikein kohdannut. Kun äänimaailmaan lisätään vielä järven rannalta kaikuva mullilauman = jätkäporukan karjunta, oltiin todella syvällä suomalaisessa mökkikultuurissa. Basson jumputus säestää tätä perjantai iltaamme. Ei onneksi kuulu sisälle.

Täällä karanteenimökillämme on disco fiilistä joka päivä. Mökin ja saunan terasseille on kiinnitetty pieniä discopalloja. Ne pitävät linnut poissa terasseilta ja luovat hauskoja heijastuksia auringon valon osuessa niihin. Musiikkia ei paljon ole kuulunut tältä mökkitontilta; Mieheni on vähän saunatuvassa harjoitellut musiikkiesityksiä tuleviin hääjuhliin.

Odottakaahan vain mökkinaapurit, kun laitamme bluesit soimaan!

1 kommentti:

  1. Karanteenipäiväkirjasi on mielenkiintoinen. Toivottavasti paljastuu, että ette ole saaneet koronatartunaa jenkeissä. Siellä tilanne vaikuttaa muuttuvan päivä päivältä hullummaksi.

    VastaaPoista

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...