keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: päivä 3

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta aamusta iltaan. Lämmintä on. Miten sattuivatkaan hyvät säät tähän karanteeniviikkoomme. Onneksi mökissä on ilmalämpöpumppu, jonka viileään ilmaan voi siirtyä, kun olo aurinkoisella terassilla käy liian kuumaksi työntekoon ja oleiluun.

Tänä aamuna kävimme Mieheni kanssa käsiksi jätelautakasaan, joka on mökin remontin jäljiltä talon seinustalla. Mieheni sirkkasi jämälautoja saunan kiukaaseen sopiviksi palasiksi ja minä kuskasin  kottikärryillä  saunalle. Ruumiillista työtä keskipäivän lämmössä. Hiki virtasi, mutta onneksi viilentävä järvi on lähellä. Vielä jäi näitä hommia huomisellekin .

Kuinka sen kauppatilauksen kävi? Veljeni toimitti pahvilaatikollisen ruokatavaroita ja pääosin kaikki oli niin kuin pitikin. Tilaaja, eli minä, olin epähuomiossa jättänyt joitain tavaroita tilaamatta tai tilaamani tavara ei ollut kirjautunut tilauslistaan. Toisaalta taas tavara, jonka olin poistanut tilauslistasta, oli yhä mukana. No, tämä on uuden opettelua ja seuraava tilaus onnistuu jo varmaan paremmin.

Tänään oli Kuopuksemme 25. syntymäpäivää. Viestiteltiin ja soiteltiin; olemme n. 30 kilometrin päässä hänen kodistaan, mutta emme voineet lähteä synttärikahville. Hänen mukaansa paras synttärilahja oli kuitenkin se, että me pääsimme Suomeen, vaikka ei vielä voidakaan tavata. 💝

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...