sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: päivä 6

Sorry, eilen en ehtinyt päivittää karanteenipäiväkirjaa. Tänään tulee sitten kaksi, tässä ensimmäinen.

Ilma oli hiukan viileämpi kuin parina edellisenä päivänä. Se tarkoitti sitä, että jaksoi paremmin tehdä  ulkohommia. Nyt on lautaroskakasa siivottu, ladossa olevat laudat järjestetty ja pihasta siirretty sinne suojaan vielä käyttökelpoiset laudat. Nurmikon ja sisääntulokäytävän raja tuli myös siistittyä. Loppupäivän saikin sitten ottaa rennosti. HUOM! Tämän kaiken teimme siitä ilosta, että saamme viettää karanteenin täällä Veljen ja Kälyn mökillä.

 Kun muutimme Amerikkaan, jätimme paljon tavaraa tänne Kurikkaan mökkitontillamme olevaan vanhaan tupaan säilöön. Yksi sinne jääneistä tavaroista on savustuspönttö. Sitä olemme Amerikassa kaivanneet.

Ostin onnistuneella toisella nettikauppa reissulla lohta, ajatuksella tätä savustetaan. Kuopus tuli käväisemään täällä karanteenimökillä (tuli hakemaan tuleviin hääjuhliin kylttivärkkejä 😀) ja toi samalla savustuspönttömme "mökiltämme"

Keitin uudet perunat ja tein salaatin. Vielä en kokeillut hälsky perunoita; niitä kokeillaan ensi viikolla, kunhan
"käyn" ensin nettikaupasta ostamassa tarvikkeet. Mieheni tehtäväksi jäi kalan savustaminen, kuten aina. 









Oih ja voih ... kyllä oli hyvää!

Ruoka nautittiin hyvässä seurassa aurinkoisella terassilla ja jälkkärinä oli synttärikakkua.

Kuvassa Mieheni annos 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...