keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: päivät 9 ja 10

Kulunut korona kevät on mennyt ilman erityisiä muistijälkiä. Päivät ovat olleet samanlaisia. Aamulla herätessä on miettinyt onko arkipäivä vai viikonloppu. Mitään erikoista ei tapahtunut. 

Mitään erityistä ei ole koronamökilläkään viime päivinä tapahtunut. Ilmat viilenivät ja muuttuivat sateisiksi. Karanteenipäivänä n:ro 9 pesin ne mökin ikkunat, jotka olivat jääneet Kälyltä pesemättä. Saunatuvan ikkunat odottavat vielä inspiraatioita.  Muuten päivä kuluikin Netflixin sarjaa katsoen. Sain Mieheltäni joululahjaksi  vastamelukuulokkeet. Niinpä hän sai illalla huudella aika kauan vastausta kysymykseensä "Lämmitetäänkö sauna?" Voi olla, että syynä oli myös se, että uppoiduin jännään sarjaan aika syvälle.

Kuva on otettu aamuyöllä su - ma välisenä yönä. Kuinka tuo lintukin sattui lentämään taivaalla juuri  kun otin kuvaa?




Tänään karanteenipäivänä n:ro 10, oli vuorossa pyykkipäivä. Kävin lapsuudenkodissani pesemässä  pari koneellista pyykkiä. Osan kuivatin pyykkinarulla jo siellä, mutta osan toin tänne mökille kuivumaan. Lainasin äidiltä pyykinkuivatustelineen.

Sitten onkin taas uusienperunoiden keittämisen aika ja illan suussa vähän Netflix sarjaa, sillä Miehen työaika kestänee n. klo 22. Iltavuoro siis. Työt kun tehdään karanteenissa Amerikan kellon mukaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...