maanantai 6. heinäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: viimeinen päivä!

Omaehtoinen karanteeni on suoritettu. Olemme terveitä, emmekä sitä mukanamme tuoneet. Toivottavasti! Karanteenimökki on siivottu ja matkatavarat siirretty lapsuuden kotiini, jossa majailemme tämän alkaneen viikon. Entisessä huoneessani tätä postausta kirjoitan.

Eilen kävimme tapaamassa tyttäret ja vävyt Seinäjoella. Tapasimme ensi viikonlopun morsiamen ja tutustuimme Kuopuksen ja Vävyn uuteen taloon. Talontarkastus kun ei lauantaina onnistunut Kuopuksen polttareiden takia 😀. Tuntui hurjalta jättää ensi viikonlopun morsian juna-asemalle illalla ja todeta, että seuraavan kerran tapaamme hääkirkossa.

Kuvassa ovat kaikki kolme tytärtämme, joille Serkkutyttö oli polttarimökillä tehnyt ranskalaiset letit. Keskimmäinen ja oikean puolimmainen ovat kesän morsiamia.

Seinäjoen reissun jälkeen lämmitimme vielä viimeisen kerran karanteenisaunan mutta käristemakkarat jätimme grillaamatta. Oli vielä niin vatsat täynnä, kun käytiin porukalla Ideaparkissa syömässä. Tulipa pikaisesti tuokin paikka nähtyä. Kun vietämme viikon Seinäjoella, tutustumme siihen sitten paremmin,

Karanteenipäiväkirjani loppuu nyt tällä erää tähän. Jatkoa voi tulla, jos paluumatkan Amerikkaan joudumme aloittamaan jossain päin maailmaa 14 päivän karanteenilla. Se karanteeni onkin sitten aivan erilainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Karanteenipäiväkirja: viimeinen päivä!

Omaehtoinen karanteeni on suoritettu. Olemme terveitä, emmekä sitä mukanamme tuoneet. Toivottavasti! Karanteenimökki on siivottu ja matkatav...