perjantai 3. heinäkuuta 2020

Karanteenipäiväkirja: päivä 12

Aamu valkeni pilvisenä ja sateisena, mutta iltaa kohden aurinko alkoi paistaa. Nyt kello on 21 ja ulkona aivan ihana kesäsää. Vanhan mainoksen sanoin: "Laitoin saunan päälle. Ja olutta on!" Mieheni ei sentään huudettu järven yli naapurille, joten ihan rauhassa saadaan saunoa kahdestaan. 

Tänään on ollut askartelupäivä meillä molemmilla. Mieheni on askarrellut jalkalistoja mökin alakerran huoneisiin. Veljeni toivomus oli, että karanteenilaiset tekisivät sen. Tänään, ensimmäisenä kesälomapäivänä Mieheni ryhtyi työhön ja sai listat paikoilleen. Pientä säätöä ja suunnittelua vaadittiin joissain kohdissa, mutta lopputulos on hyvä. Mökkilaatuun pyrittiin mutta priimaa tahtoi tulla!




Minä askartelin kortteja; synttärikortteja, kiitoskortteja, kihlajaiskorteja jne.  Ostin Lontoon lentokentältä korttiaskartelu lehden ja siinä oli mukana valmiita korttipohjia, kaksipuolista teippiä ja erilaisia valmiiksi leikattuja kuvia. Niistä oli helppo askarrella. Kortit tulevat heti käyttöön, sillä suvussa on paljon niitä,  joita täytyy tämän loman aikana muistaa.

Ensimmäinen virkattu pöytätablettinikin on viimeistä kierrosta vaille valmis. Valmistuipa se nopeasti! Nyt mietin , millä aineella kovettaisin tai tärkkäisin liinan, jotta se pysyisi suorana pöydällä. Ehkä siihen joku kovetussuihke JoAnnasta (lähinnä Amerikan kotiamme oleva kangas- ja askartelukauppa, vakkari kauppani 😀) löydy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"Joka lapsia hellii ja leirillä kellii..."

Kovin on ollut hiljaista tällä blogissa viime aikoina. USA:n koti pakattiin konttiin joulukuussa ja viikkoa ennen joulua palattiin koti-Suom...